fbpx

Zwangerschap reportages

Een zwangerschap is en blijft en heel bijzondere periode in je leven want je draagt je kindje bij je. Laat ook juist daarom van je zwangere buik een tijdloze reportage maken.

Want een selfie van je zwangere buik is leuk, maar een professionele reportage is een mooie blijvende herinnering voor altijd. Want als je kindje eenmaal geboren is ben je die zwangere buik heel snel weer vergeten.

Je kunt kiezen tussen een reportage in de studio of een lifestyle reportage.

Benieuwd naar de verschillen tussen beide reportages? Kijk dan eerst even de beelden hieronder en lees daarna de mogelijkheden om je keuze nog beter te kunnen bepalen  en de reportage te boeken die echt bij jullie past.

Zwangerschap Lifestyle Reportage

Zwangerschap foto’s in de studio

Dit is wat anderen zeggen

Lieve Wendy, heel erg bedankt voor de mooie fotos. We konden bij jou onze eigen ideeën samen met jou uitvoeren. Je pakte al het nieuwe super goed op en maakte de foto’s zoals we graag zouden willen. Je bent geduldig, rustig en neemt er alle tijd voor. Heel erg bedankt voor alle tijd en het meedenken met de nieuwe ideeën.

Lizzy

Lizzy

Wendy is een topper!
Foto’s van de zwangerschap en de newbornshoot, zo bijzonder en echt een vakvrouw met alle geduld van de wereld. Dank je wel voor het vastleggen van deze mooiste periodes uit ons leven!

Sharon

Zo ga ik te werk

De zwangerschap reportage kan het beste tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden, dan is je buik het mooiste, want ja elke vrouw is mooi zwanger. Wanneer je een meerling verwacht is dit overigens beter tussen de 28e en 32e week.

De zwangerschap reportage kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dat kan zijn bij mij in de studio in Nieuwegein. Of als een lifestyle reportage gewoon lekker bij jullie thuis of op een mooie locatie naar jullie keuze.

In de studio kan er gekozen worden voor een zwarte of witte achtergrond en mag je gebruik maken van de aanwezige collectie van zo’n 16 stuks speciale zwangerschapsjurken / sets.

Indien de reportage op een locatie is mogen jullie die locatie natuurlijk zelf bepalen, dat kan overal zijn. Denk hierbij aan een park, een meer of strand, een oude fabriek, het bos of een andere voor jullie speciale plek. Voor een reportage op een buitenlocatie reserveer ik het liefst gelijk 2 datums. Mocht het dan de eerste keer geen goed weer zijn dan hebben we altijd de tweede optie nog in de agenda staan.  

Wat voor foto’s het worden is geheel aan jullie.

Van gewoon lekker in je eigen kleding, stijlvol naakt of in een van de mooie jurken / sets uit mijn collectie die ik beschikbaar heb, het is allemaal mogelijk. Het gaat er vooral om waar jij je goed bij voelt, want dan straal je nog meer.

Ook tijdens een lifestyle reportage is het mogelijk om een mooie jurk van mijn collectie te dragen, want deze breng ik dan gewoon mee dat is geen moeite.

Het is natuurlijk ook zeker de bedoeling dat je lekker kan genieten van de reportage en alle aandacht voor je mooie zwangerschap. Want als die kleine eenmaal geboren is, dan ben je die zwangere buik heel snel weer vergeten.

Tarieven zwangerschap reportages

IN DE STUDIO IN NIEUWEGEIN

 • de reportage zal ongeveer 60 minuten duren
 • je mag gebruik maken van 2 mooie zwangerschapsjurken uit de ruime collectie
 • je kan kiezen uit een witte OF zwarte achtergrond
 • inclusief 5 digitale foto’s die je zelf mag kiezen uit een persoonlijke online galerij
 • bijbestellen extra foto’s mogelijk
 • € 165

LIFESTYLE

 • de reportage zal ongeveer 60 minuten duren
 • er worden foto’s gemaakt in je eigen huis of op een locatie naar keuze
 • inclusief 10 digitale foto’s die je zelf mag kiezen uit een persoonlijke online galerij
 • indien gewenst mag je ook gebruik maken van een zwangerschapsjurk uit mijn collectie
 • exclusief kilometervergoeding vanaf 3431TB
 • exclusief eventuele parkeerkosten
 • bijbestellen extra foto’s mogelijk
 • € 165

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.