fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Zwangerschap fotografie

Zwangerschap Lifestyle Reportage

Een zwangerschap is en blijft en heel bijzondere periode in je leven want je draagt je kindje bij je.

Laat ook juist daarom van je zwangere buik

een tijdloze reportage maken.

Want een selfie van je zwangere buik is leuk, maar een professionele reportage is een mooie blijvende herinnering voor altijd. Want als je kindje eenmaal geboren is ben je die zwangere buik heel snel weer vergeten.

Je kunt kiezen tussen een reportage in de studio of een lifestyle reportage.

Benieuwd naar de verschillen tussen beide reportages? Kijk dan eerst even de beelden hieronder en lees daarna de mogelijkheden om je keuze nog beter te kunnen bepalen  en de reportage te boeken die echt bij jullie past.

waar wil jij je zwangerschap foto’s maken?

De zwangerschap reportage kan het beste tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden, dan is je buik het mooiste, want ja elke vrouw is mooi zwanger. Wanneer je een meerling verwacht is dit overigens beter tussen de 28e en 32e week.

De zwangerschap reportage kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dat kan zijn bij mij in de life stystudio in Soest. Of als een lifestyle reportage gewoon lekker bij jullie thuis of op een mooie locatie naar jullie keuze.

Bij mij in de studio kan er ook gekozen worden voor een zwarte achtergrond en mag je gebruik maken van de aanwezige collectie van zo’n 16 stuks speciale zwangerschapsjurken / body’s.

Indien de reportage op een locatie is mogen jullie die locatie natuurlijk zelf bepalen, dat kan overal zijn. Denk hierbij aan een park, een meer of strand, een oude fabriek, het bos of een andere voor jullie speciale plek.

zwangerschapsfoto
zwangerschap-reportage-nieuwegein

Wat voor foto’s het worden is geheel aan jullie.

Van gewoon lekker in je eigen kleding, stijlvol naakt of in een van de mooie jurken / sets uit mijn collectie die ik beschikbaar heb, het is allemaal mogelijk. Het gaat er vooral om waar jij je goed bij voelt, want dan straal je nog meer.

Ook tijdens een lifestyle reportage bij jullie thuis is het mogelijk om een mooie jurk van mijn collectie te dragen, want deze breng ik dan gewoon mee dat is geen moeite.

Het is natuurlijk ook zeker de bedoeling dat je lekker kan genieten van de reportage en alle aandacht voor je mooie zwangerschap.

Want als die kleine eenmaal geboren is, dan ben je die zwangere buik heel snel weer vergeten.

LIFESTYLE

 • de reportage zal ongeveer 60 minuten duren
 • er worden foto’s gemaakt in je eigen huis, de lifestyle studio in Soest of op een locatie naar keuze
 • inclusief 10 digitale foto’s die je zelf mag kiezen uit een persoonlijke online galerij
 • indien gewenst mag je ook gebruik maken van een zwangerschapsjurk uit mijn collectie
 • exclusief kilometervergoeding vanaf 3431TB
 • exclusief eventuele parkeerkosten
 • bijbestellen extra foto’s mogelijk
 • € 199
 • inclusief een harmonicaboekje met de door jou gekozen foto’s
 • boek je in combinatie met een newborn reportage, dan ontvang je € 30 korting
 • voor een eenmalige toeslag van € 25 fotografeer ik ook in het weekend

Gaan wij zwangerschap foto’s maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me