fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Wendy van Leeuwen, fotograaf Nieuwegein & Soest

Over mij,

Wat leuk dat je even verder gaat lezen om mij alvast, weliswaar digitaal, een beetje beter te leren kennen.

Ik kan mij namelijk voorstellen dat je een fotograaf wilt boeken die bij jou past. Als je mij boekt krijg je een geduldige, spontane fotograaf met oog voor details. Daarbij denk ik altijd mee hoe ik jullie zo puur en ontspannen mogelijk op de foto kan zetten.

Ik ben geboren op 11 november 1970 en woon in Nieuwegein, waar ik ook mijn studio heb.

Wendy in een aantal kernwoorden die klanten over mij zeggen: Geduldig, lief, neemt de tijd voor je, spontaan, grappig, professioneel, enthousiast, gastvrij, persoonlijke aandacht, vindingrijk, vrolijk, liefdevol, vriendelijk, krachtig, veel ervaring, creatief, perfectionist, begripvol, positief, gezellig, superleuk met kinderen en niet te vergeten een vakvrouw!

Dit ga je dus allemaal ervaren als je mij boekt voor de reportage van je zwangerschap, de geboorte van je kindje, je newborn baby of zo’n toffe cakesmash.

En Wendy gewoon zoals ik mezelf omschrijf: ik fotografeer met Canon, ben dol op sneakers, heb een krullenbol, ik drink liters verse gember thee, grijs en oker zijn mijn favoriete kleuren, ik ben een echte Apple freak, ik word heel blij van mijn rode nagels, Netflix vind ik fijn, ben een running girl, ik eet graag sushi en reis heel erg graag.

Maar waar ik toch echt het aller meeste van geniet, nooit genoeg van krijg en ze me echt letterlijk voor uit mijn bed mogen bellen, wat dan ook regelmatig gebeurd met de geboorte reportages, dat is en blijft echt fotograferen. 

Mooier werk bestaat er voor mij echt niet!

liftselfie geboorte fotograaf

Een liftselfie, dat is eigenlijk zo’n foto die vrijwel elke geboorte fotograaf maakt als ze na het maken van een geboorte reportage naar huis gaan.
En ja, natuurlijk doe ik daar ook “gewoon” aan mee, en ik hoop er nog heel veel te mogen maken!

 

Gaan wij elkaar binnenkort live ontmoeten en mag ik ook een mooie reportage voor jou maken?

Stuur me dan gewoon even een mailtje en dan komt het allemaal goed! 

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me