fbpx

Zwangerschap reportages

Foto’s gemaakt in de studio

Lifestyle foto’s gemaakt bij jullie thuis of op een locatie naar keuze

Dit is wat anderen zeggen

Lieve Wendy, heel erg bedankt voor de mooie fotos. We konden bij jou onze eigen ideeën samen met jou uitvoeren. Je pakte al het nieuwe super goed op en maakte de foto’s zoals we graag zouden willen. Je bent geduldig, rustig en neemt er alle tijd voor. Heel erg bedankt voor alle tijd en het meedenken met de nieuwe ideeën. groetjes lizzy

Lizzy

Wij zijn super gelukkig echt gelukkig en dankbaar met de mooie newborn fotos, wat zijn ze mooi geworden, ze is slapend bij jou binnen gekomen en slapend weer weggegaan ze zijn prachtig

Angelica

Zo ga ik te werk

Een zwangerschap is echt een heel bijzondere periode in jullie leven, laat dit mooie moment daarom professioneel vastleggen.

De zwangerschap reportage kan het beste tussen de 32 en 36 weken plaatsvinden, dan is je buik het mooiste, want ja elke vrouw is mooi zwanger. Wanneer je een meerling verwacht is dit overigens beter tussen de 28e en 32e week.

De zwangerschap reportage kan op verschillende locaties plaatsvinden. Dat kan zijn bij mij in de studio in Nieuwegein. Of als een lifestyle reportage gewoon lekker bij jullie thuis of op een mooie locatie naar jullie keuze.

In de studio kan er gekozen worden voor een zwarte of witte achtergrond en mag je gebruik maken van de aanwezige collectie van zo’n 16 stuks speciale zwangerschapsjurken / sets.

Indien de reportage op een locatie is mogen jullie die locatie natuurlijk zelf bepalen, dat kan overal zijn. Denk hierbij aan een park, een meer of strand, een oude fabriek, het bos of een andere voor jullie speciale plek. Voor een reportage op een buitenlocatie reserveer ik het liefst gelijk 2 datums. Mocht het dan de eerste keer geen goed weer zijn dan hebben we altijd de tweede optie nog in de agenda staan.  

Wat voor foto’s het worden is geheel aan jullie.

Van gewoon lekker in je eigen kleding, stijlvol naakt of in een van de mooie jurken / sets uit mijn collectie die ik beschikbaar heb, het is allemaal mogelijk. Het gaat er vooral om waar jij je goed bij voelt, want dan straal je nog meer.

Ook tijdens een lifestyle reportage is het mogelijk om een mooie jurk van mijn collectie te dragen, want deze breng ik dan gewoon mee dat is geen moeite.

Het is natuurlijk ook zeker de bedoeling dat je lekker kan genieten van de reportage en alle aandacht voor je mooie zwangerschap. Want als die kleine eenmaal geboren is, dan ben je die zwangere buik heel snel weer vergeten.

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.