fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Newborn foto's

Lifestyle Reportage

Dit is wat anderen zeggen

Voor een zwangerschapsreportage bij mijn 1e zwangerschap ben ik bij Wendy terecht gekomen. De foto’s waren zo mooi, dat ik daarna ook de newborn, sitter en cakesmash voor onze oudste dochter heb laten maken door Wendy. Echt prachtig! Nu voor onze jongste dochter weer contact opgenomen voor een newborn lifestyle shoot…. De foto’s zijn zo mooi, dat het heel moeilijk kiezen is 🙂 Wendy heeft veel geduld voor jou/jullie, de newborn en de andere kinderen. Ze wil er echt wat moois van maken!

Marielle

Super goede fotograaf. Heel veel geduld en is super lief voor kindjes.

De foto’s zijn super mooi, en ze denkt ook met je mee, wij zijn super tevreden en zijn 2 keer voor de New born shoot geweest.

Is echt aan iedereen aan te raden.

Stephany

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me