fbpx

Newborn reportages

Zo mooi zo lief zo klein zo bijzonder.

Na 9 lange maanden wachten is dan eindelijk jullie kindje geboren.

Een newborn reportage zal je altijd aan deze bijzondere periode terug laten denken. De newborn reportage is het moment om je kindje voor eeuwig zo klein te herinneren, want het is zo cliché maar voor je het weet zijn ze groot.

Je kunt kiezen tussen een reportage in de studio of een lifestyle reportage.

Benieuwd naar de verschillen tussen beide reportages? Kijk dan eerst de beelden en lees daarna de mogelijkheden om je keuze nog beter te kunnen bepalen en de reportage te boeken die echt bij jullie past. 

Studio Reportage

Lifestyle Reportage

Dit is wat anderen zeggen

Wendy maakt super mooie foto’s en neemt er ook echt de tijd voor! Wij zijn heel trots op hoe zei deze mooie herinnering voor onze kleine meid gemaakt heeft! Zeker een toppertje!!

Daphne

Wij zijn super gelukkig en dankbaar met de newborn fotos. Wat zijn ze mooi geworden, ze is slapend bij jou binnen gekomen en slapend weer weggegaan ze zijn prachtig! Nogmaals bedankt, we komen zeker bij je terug.

Angelica

Zo ga ik te werk

Een newborn reportage kan op verschillende manieren plaatsvinden. 

Dat kan zijn fine art bij mij in de studio in Nieuwegein, of een lifestyle reportage gewoon lekker bij jullie thuis. 

Wat het verschil is?

Bij een fine art reportage in de studio werk ik met verschillende accessoires van mooie kwaliteiten. Denk hierbij aan de mooie “kleden” en manden waar de kleintjes op liggen en in liggen. Ook is er een hele collectie speciale newborn pakjes, mutsjes en andere accessoires aanwezig die gebruikt kunnen worden.  

De fine art reportages worden het liefst tussen de 2 en 3 weken na de geboorte gemaakt. In deze periode kan het kindje nog in poses liggen die na deze periode niet altijd meer mogelijk zijn en slapen ze nog veel en diep en hebben ze meestal nog een mooi gaaf huidje.

Bij een lifestyle reportage, de naam zegt het eigenlijk al een beetje, maken we foto’s van de baby in het werkelijke leven dus gewoon lekker bij jullie thuis.  

Een lifestyle reportage kan plaatsvinden tot wanneer jullie dat willen. Het kan natuurlijk ook al snel na de geboorte zodat jullie kindje nog echt heel klein is, maar het kan ook “pas” na een paar maanden als jullie allemaal een beetje aan de nieuwe situatie gewend zijn. Want ook als de kindjes al iets groter zijn is dit een prachtige reportage om te laten maken.

Tarieven newborn fotografie

Newborn fine art / geposeerd, in de studio € 175

N

3 settings & foto met de ouders en eventuele broertjes & zusjes

N

Reportage zal ongeveer 120 tot180 minuten duren

N

Inclusief 10 foto’s digitaal die je zelf kiest uit een persoonlijke online galerij

N

Extra foto’s zijn bij te bestellen

Newborn lifestyle, bij jullie thuis € 175

N

Hier geen settings maar gewoon bij jullie thuis

N

De reportage zal ongeveer 60 tot 90 minuten duren

N

Inclusief 15 foto’s digitaal die je zelf kiest uit een persoonlijke online galerij

N

Extra foto’s zijn bij te bestellen

N

Exclusief km vergoeding vanaf 3431TB, exclusief eventuele parkeerkosten

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.