fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Newborn fotografie

Een newborn fotoshoot in de studio of gewoon bij jullie thuis?

Bij Zoals Wendy het ziet fotografie kun je kiezen!

De newborn reportage is het moment om jullie kindje voor eeuwig zo klein te herinneren, deze tijd is heel kort en komt nooit meer terug.

 Kies je voor de studio? Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb om een professionele geposeerde reportage voor jullie te kunnen verzorgen.

Of je nu zachte / lichte kleurtjes wilt of juist de wat stoerdere donkere kleuren het is beide aanwezig. 

We kiezen samen de kleuren en accesoires die bij jullie smaak en wensen passen. Er is zoveel keus dat komt altijd goed. 

Jullie kunnen als ouders tijdens het fotograferen lekker plaatsnemen op de bank. En daar rustig kijken en genieten van hoe ik voor jullie op een uiteraard veilige manier de reportage maak. Enne jullie zitten daar natuurlijk wel onder het genot van een heerlijke kop koffie en/of thee met wat lekkers erbij.

Kies je voor de reportage bij jullie thuis, dan pas ik me aan aan jullie eigen vertrouwde omgeving.  We zullen samen de beste plekjes in huis zoeken voor de mooiste resultaten om ontspannen foto’s te kunnen maken.

Zelf woon ik dus in Nieuwegein, maar ik werk ook in de wijde omgeving daarvan! 

Dus ook al woon je wat verder weg, laat dat je niet weerhouden om even contact op te nemen, want mijn navigatie brengt me overal waar ik heen wil. Ook naar jullie, maar jullie zijn bij mij ook meer dan welkom!

newborn-lifestyle-reportage

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, de verschillen tussen de repotages en wat ik voor jullie kan betekenen?

Kies het pakket wat bij je past.

Je boekt al een pakket voor € 175

Dit is inclusief 10 foto’s die je zelf mag kiezen uit een persoonlijke online galerij.

Wil je de foto’s in een prachtig handgemaakt album?

Of heb je genoeg aan een aantal mooie foto’s voor aan de muur?

Het is bij Zoals Wendy het ziet beide mogelijk!

Dit is wat anderen zeggen

Wendy is naast dat zei een super lieve vrouw is ook nog is een super goeie fotograaf. Wij hebben bij haar onze newborn shoot gedaan en ze neemt echt de tijd tot dat ze de beste foto’s van je kleintje heeft gemaakt en dat is zeker gelukt. Wij zullen Wendy iedereen aanraden.

Vincent

Onwijs leuke newborn shoot gehad, bij ons thuis. Foto’s worden op een leuke manier gemaakt heel relaxt, hele ontspannen sfeer. Super leuke en mooie foto’s ontvangen. Als je leuke en mooie foto’s van je kind/kinderen wilt, dan raad ik Wendy zeker iedereen aan.

Marit

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me