fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Newborn reportages

Een newborn fotoshoot in de studio of gewoon bij jullie thuis?

 

De newborn reportage is het moment om jullie kindje voor eeuwig zo klein te herinneren, deze tijd is heel kort en komt nooit meer terug.

Bij Zoals Wendy het ziet fotografie kun je kiezen!

Kies je voor de studio? Daar heb ik alle spullen die ik nodig heb om een professionele geposeerde reportage voor jullie te kunnen verzorgen.

Of je nu zachte / lichte kleurtjes wilt of juist de wat stoerdere donkere kleuren het is beide aanwezig. We kiezen samen de kleuren en accesoires die bij jullie smaak en wensen passen. Er is zoveel keus dat komt altijd goed. 

Jullie kunnen als ouders dan tijdens het fotograferen gewoon lekker plaatsnemen op de bank. En daar rustig kijken en genieten van hoe ik voor jullie op een uiteraard veilige manier de reportage maak. Enne jullie zitten daar natuurlijk wel onder het genot van een heerlijke kop koffie en/of thee met wat lekkers erbij.

Kies je voor de reportage bij jullie thuis, dan pas ik me aan aan jullie eigen vertrouwde omgeving.  We zullen samen de beste plekjes in huis zoeken voor de mooiste resultaten om ontspannen foto’s te kunnen maken.

Zelf woon ik dus in Nieuwegein, maar ik werk in de wijde omgeving daarvan! Het is gelukkig niet zo dat alleen in Nieuwegein baby’s worden geboren. Dus ook al woon je wat verder weg, laat dat je niet weerhouden om even contact op te nemen, want mijn navigatie brengt me overal waar ik heen wil.

Ook naar jullie, maar jullie zijn bij mij ook meer dan welkom!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, de verschillen tussen de repotages en wat ik voor jullie kan betekenen?

Kies het pakket wat bij je past.

Je boekt al een basis pakket voor € 175

Dit is inclusief 10 foto’s die je zelf mag kiezen uit een persoonlijke online galerij.

Wil je de foto’s in een prachtig handgemaakt album?

Of heb je genoeg aan een aantal mooie foto’s voor aan de muur?

Het is bij Zoals Wendy het ziet beide mogelijk!

Dit is wat anderen zeggen

Wendy maakt super mooie foto’s en neemt er ook echt de tijd voor! Wij zijn heel trots op hoe zei deze mooie herinnering voor onze kleine meid gemaakt heeft! Zeker een toppertje!!

Daphne

Foto’s van de zwangerschap en de newbornshoot, zo bijzonder en echt een vakvrouw met alle geduld van de wereld. Dank je wel voor het vastleggen van deze mooiste periodes uit ons leven!

Sharon

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me