fbpx

Geboorte reportages

De geboorte van jullie kindje gaat waarschijnlijk het belangrijkste moment in jullie leven worden.

Laat de geboorte daarom vastleggen door een ervaren geboortefotograaf.

Je partner is er dan helemaal voor jou, want de geboorte van jullie kindje doe je niet alleen maar die doen jullie echt samen.

Je hebt de zekerheid dat jullie hele geboorte op een mooie respectvolle liefdevolle manier is vastgelegd en jullie later nog is samen terug kunnen kijken naar dit bijzondere moment.

Zo ga ik te werk

De geboorte van jullie zal vanaf nu de belangrijkste dag in jullie leven zijn!

Vaak is een geboorte een spannende, bijzondere ervaring met veel emoties. Hoe mooi is het om juist dat professioneel te laten vastleggen?

Geboortefotografie is zowel mogelijk bij een bevalling thuis als in het ziekenhuis, maar ook zeker bij een bevalling in bad of tijdens een keizersnede.

Maar……een geboorte is ook een zeer intiem moment. Daarom is het dus belangrijk dat er een zekere klik is tussen de aanstaande ouders en de geboortefotograaf.

Precies om die reden zal er bij mij dan ook altijd eerst een persoonlijk (vrijblijvend) kennismakingsgesprek ruim vooraf plaatsvinden. Jullie kunnen mij dan alle vragen die jullie hebben stellen. Ook zal ik jullie (natuurlijk met toestemming van de ouders) een mooie slideshow laten zien van eerder door mij gemaakte foto’s.

Want tja, beelden zeggen meer dan 1000 woorden. En heel eerlijk, niet iedereen weet wat geboortefotografie nu precies echt inhoudt.

Hoe vaak ik de vraag niet krijg is dat niet “vies” met allemaal bloed enzo? 
Nee dat is het dus juist niet het geval. Want alle beelden die gemaakt worden zijn sowieso met alle respect voor de mama die aan het bevallen is. Als geboortefotograaf weet ik natuurlijk precies wat de beste plekken zijn om te gaan staan om de foto’s te maken.

Als jullie kiezen voor Zoals Wendy het ziet als jullie geboortefotograaf kunnen jullie het volgende van mij verwachten.

N

Vanaf het moment dat jullie mij geboekt hebben houden we contact mochten er bijzonderheden zijn.

N

Vanaf week 38 van de zwangerschap ben ik 24 uur per dag bereikbaar (ook tijdens zon en feestdagen) tot het kindje geboren is. Dus eigenlijk hetzelfde als jullie verloskundige.

N

Het moment dat de weeën begonnen zijn geven jullie mij een seintje zodat ik weet dat de geboorte zicht gaat aankondigen.

N

Zodra er zo’n 4 cm / 5 cm ontsluiting is geven jullie mij een seintje en kom ik jullie kant op.

N

Eenmaal aanwezig worden alle mooie, bijzondere, emotionele maar ook grappige momenten vastgelegd. Het samen opvangen van de weeën, een hand om in te knijpen, een lieve kus, alle mooie aanwezige details. Jij en je partner kunnen je dan helemaal met de geboorte en elkaar bezighouden, je partner is er voor jou en hoeft geen foto’s te maken. De meeste ouders raken namelijk in een soort flow en beleven de geboorte niet helemaal bewust. Ook juist daarom is het heel belangrijk om hier mooie beelden van te hebben en deze later samen terug te kunnen kijken.

N

Na de geboorte zal ik nog zo’n 2 uurtjes blijven om ook alle onderzoekjes van jullie kindje, de eerste voeding, maar ook de eerste knuffel momentjes met mama & papa zijn heel mooi om vast te leggen. En als jullie ervoor gekozen hebben dat er oma(s) en/of opa(s) en eventueel oudere broertjes(s) en/of zusje(s) ook even op bezoek komen zullen zij ook op de foto gaan. En dit alles zonder dat jullie eigenlijk in de gaten hebben dat ik er ben.

N

Een paar dagen na de geboorte ontvangen jullie een eerste preview.
Daarna worden jullie foto’s door mij bewerkt en ontwerp ik een prachtig persoonlijk geboorte album voor jullie.

N

Zo snel mogelijk na de geboorte ontvangen jullie het geboorte album van jullie kindje en een Zoals Wendy het ziet USB kaart met zo’n 150/200 foto’s.

Tarief geboorte fotografie

De geboorte van jullie kindje, thuis of in het ziekenhuis € 795

N

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf

N

4 weken stand-by vanaf week 38 ™ week 42 van de zwangerschap

N

Fotograferen tijden de bevalling vanaf 4 cm /  5 cm ontsluiting tot ongeveer
2 uurtjes na de geboorte (hoe lang de geboorte gaat duren weet niemand van te voren, maar al deze uren zitten hier in).

N

De uren voor de nabewerking van de foto’s

N

Zo’n 150/200 foto’s via WeTransfer

N

Een luxe foto album van 15×15 cm met een cover kleur naar keuze

N

Inclusief km vergoeding binnen 20km (enekele reis) vanaf postcode 3431TB

Dit is wat anderen zeggen

Wat een lieve, gezellige en geduldige vrouw is Wendy! Wij kwamen via via bij haar terecht en hadden gelijk een prettig gevoel. Inmiddels al een hele hoop super mooie shoots bij Wendy gedaan! Maar wat toch wel het meest bijzondere is, dat zei de geboorte van onze tweede dochter heeft vastgelegd. Wat een onwijs mooie beelden zijn hieruit gekomen! Wij zouden Wendy iedereen aanraden.

Lisanne

Wendy heeft een geweldige zwangreschap shoot van ons gemaakt. We zijn zeer tevreden, de foto’s zijn super mooi geworden. Paar weken later ook gelijk een newborn reportage met ons prinsesje gedaan en natuurlijk weer een top resultaat. Bedankt Wendy en we komen snel weer een gezins shoot doen!

chantal

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.