fbpx

Ervaringen

Lees hier over de ervaring van anderen

Wendy maakt super mooie foto’s en neemt er ook echt de tijd voor!

Wij zijn heel trots op hoe zei deze mooie herinnering voor onze kleine meid gemaakt heeft! Zeker een toppertje!!

Daphne

2 weken geleden een zwangerschaps fotoshoot gedaan bij Wendy! We vonden het super!

Wendy stelt je erg op je gemak en neemt echt de tyd om mooie foto’s te maken, binnenkort komt Wendy bij ons thuis om ook een newbornshoot te doen van ons meisje die ieder moment kan komen.

Lucky

14 februari dag van de liefde hebben wij van onze dochter de baby newborn shoot mogen laten doen. Van begin tot het einden was het geweldig om bij zoals Wendy het ziet te zijn.

Zo’n warm onthaal wat je krijgt….als je binnenkomt een leuk welkomstbordje met de naam van je kindje er op….geweldig!

Wij hebben nog een dochtertje van 14 maanden en wilden graag een foto met hun 2tjes. Dit is geen gemakkelijke opgaven geloof me!! Maar Wendy doet dit met zoveel geduld! Niks is te veel. Baby en moeder hebben 3 hele fijne leuke gezellig uurtjes gehad. Ook met de baby is ze zo geduldig en stelt ouders ook op het gemak. Ze doet niks wat de baby niet wil en zo hoort het ook.

Dan nog niet over de foto’s gesproken die zijn echt fantastisch……als ik een cijfer zou kunnen geven is het een dikke 10 omdat 11 er niet is!!!

Wendy echt nogmaals ontzettend bedankt.

Lisette

Ze zeggen wel eens ,, een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Onze kleine man is voor een newborn shoot bij Wendy geweest. Ze is heel professioneel, gastvrij en super geduldig. Wij hadden de mazzel dat Milan zich goed liet fotograferen en gewoon zijn dutje bij Wendy deed. Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie ervaring en natuurlijk de prachtige foto’s

Wendy

Wij hebben laatst een cakesmash fotoshoot met onze dochter gedaan, bij deze hele lieve en vakbekwame fotografe! De fotoshoot was kort maar krachtig omdat dochterlief het snel zat was. Maar ondanks dat de shoot kort was is het resultaat van de foto’s echt top! Ik kan het iedereen aanraden om een herinnering voor later te maken, en vooral bij Wendy!

Miranda

Wendy is een topper!

Foto’s van de zwangerschap en de newbornshoot, zo bijzonder en echt een vakvrouw met alle geduld van de wereld. Dank je wel voor het vastleggen van deze mooiste periodes uit ons leven!

Sharon

Super fijne sfeer, prachtige foto’s en een fantastische service!

Viola

Van de week een fotoshoot gedaan bij Wendy met ons zoontje. Voor de tijd al contact gehad, zowel via telefoon als per app. Wendy is geduldig en denkt graag mee! Wendy werkt echt vanuit haar hart, zij weet zeker wel waarom! Wij komen zeker terug, wellicht over een paar maandjes en anders een leuke cake smash wanneer hij bijna 1 jaar wordt! Wendy je bent een top vrouw, met passie voor je werk en je werkt echt vanuit je hart!! dat kan je zeker terug zien in hoe je je werk uitvoert.

Nancy

Wij zijn super gelukkig echt gelukkig en dankbaar met de mooie newborn fotos van Jailey wat zijn ze mooi geworden, ze is slapend bij jou binnen gekomen en slapend weer weggegaan ze zijn prachtig

Angelica

Super leuke smash en splash gehad bij Wendy. Ons zoontje was helemaal op zijn gemak en dankzij Wendy ontzettend leuke en mooie foto’s  en laten we vooral de heerlijke taart niet vergeten.

Charissa

Wij zijn bij Wendy geweest voor een cakesmash. Ze is super leuk met kinderen en ben zo blij met de foto’s ze waren allemaal leuk!! Heel erg bedankt

Melissa

Wendy heeft een geweldige zwangreschap shoot van ons gemaakt. We zijn zeer tevreden, de foto’s zijn super mooi geworden. Paar weken later ook gelijk een newborn reportage met ons prinsesje gedaan en natuurlijk weer een top resultaat. Bedankt Wendy en we komen snel weer een gezins shoot doen!

Chantal

Lieve Wendy, heel erg bedankt voor de mooie fotos. We konden bij jou onze eigen ideeën samen met jou uitvoeren. Je pakte al het nieuwe super goed op en maakte de foto’s zoals we graag zouden willen. Je bent geduldig, rustig en neemt er alle tijd voor. Heel erg bedankt voor alle tijd en het meedenken met de nieuwe ideeën. groetjes lizzy

Lizzy

Reportages

Zwangerschap

Geboorte

Newborn

Cakesmash

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.