fbpx

Cakesmash reportages

Jullie kindje gaat alweer bijna 1 jaar worden en dat is natuurlijk een groot feest.

Wil je er iets speciaals van maken om deze mijlpaal te vieren? Laat dan een cakesmash reportage maken.

En gebruik deze foto’s gelijk om een super leuke en vooral persoonlijke uitnodiging voor de eerste verjaardag van te maken.

Cakesmash Reportage

Dit is wat anderen zeggen

Wendy maakt super mooie foto’s en neemt er ook echt de tijd voor! Wij zijn heel trots op hoe zei deze mooie herinnering voor onze kleine meid gemaakt heeft! Zeker een toppertje!!

Daphne

Wij zijn super gelukkig echt gelukkig en dankbaar met de mooie newborn fotos van JAILEY3 wat zijn ze mooi geworden, ze is slapend bij jou binnen gekomen en slapend weer weggegaan ze zijn prachtig

Angelica

Zo ga ik te werk

Wanneer jullie kindje 1 jaar gaat worden is dat natuurlijk een heel bijzondere gebeurtenis.

En waarschijnlijk gaan jullie dit groots vieren met een feestje met taart, slingers, kadootjes, visite en ballonnen?

Wat hier super goed bij past is een cake smash reportage, want dat is echt een feestje voor ouder & kind. Dit is een super vrolijke reportage voor onvergetelijke foto’s.

Want vieze handjes, vieze voetjes, lekker smullen en knoeien alles mogen ze doen met een voor hun persoonlijk gemaakte taart in jullie favoriete kleur.

Jullie kunnen kiezen uit 20 kleuren versiering, echt ieder kindje krijgt zijn of haar eigen unieke setting. Want elk kind is uniek dus iedere cakesmash ook!

Na het smashen van de taart is het tijd om te splashen, dan mag jullie kindje in een heerlijk warm bad met Rituals (indien het geen allergie heeft natuurlijk) en worden ook daar nog onvergetelijk leuke foto’s van gemaakt.

De foto’s van een cakesmash reportage worden bijna altijd gebruikt om een persoonlijke en unieke uitnodiging te maken. En wat ook erg leuk is om te doen om de foto’s op een taart of tompoucen te laten “printen” voor tijdens de verjaardag zelf.

Na deze reportage gaan jullie als ouders dus weer met een fris gewassen kindje naar huis en de rommel die ruim ik op. 

Tarief cakesmash fotografie

Cakesmash & splash € 135

N

Zal plaatsvinden in de studio in Nieuwegein

N

Reportage zal ongeveer 45 minuten duren

N

Kleuren versiering in overleg, voor elk kindje maak ik een persoonlijke unieke setting. Er is keuze uit meer dan 20 kleuren

N

Inclusief lekkere mega cupcake taart in een kleur passend bij de decoratie

N

De taart mag je achteraf mee naar huis nemen, ze zijn heerlijk!

N

Inclusief 15 foto’s digitaal die je zelf kiest uit een persoonlijke online galerij

N

Na de taart is er nog een lekker warm badje met een beetje Rituals, om heerlijk in te spetteren.  Ook daarvan zullen leuke foto’s gemaakt worden.
En jullie kindje gaat na de smash weer lekker schoon mee naar huis

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.