fbpx
06 20 54 63 44 info@zoalswendyhetziet.nl

Jullie leven, jullie liefde.

Jullie mooiste momenten vastgelegd voor altijd.

De momenten zoals ze ECHT zijn en vooral zoals jullie echt zijn!

Je bent op zoek naar een fotograaf om een fotoreportage te laten maken? Het is dus geen toeval dat je hier bent, want ik ben Wendy van Leeuwen, fotograaf!

Je wilt een fotoshoot in een ontspannen sfeer die bij jullie past?

Mooi, professioneel, tijdloos liefdevol en vooral veilig?

Lees dan vlug verder want hierin ben ik gespecialiseerd en voor opgeleid.

Kijk dus zeker even bij mijn reportage aanbod hieronder.  Want daar ga ik proberen je alles te vertellen wat jij wilt weten.

Heb je een vraag of wil je gelijk een afspraak maken, neem dan gewoon even contact met me op want daar ben ik voor. 

Enne, voel je vooral welkom om even rustig rond te kijken naar alle mooie foto’s die ik eerder met veel liefde voor mijn werk heb gemaakt.

  

Zoals Wendy het ziet fotografie.

De fotograaf voor foto’s van je zwangerschap, jullie pasgeboren baby of zo’n toffe cakesmash!

Wat voor foto’s wil je laten maken?

Zwangerschap foto’s

Laat foto’s maken van je zwangerschap, want zwanger zijn is echt bijzonder. Als zwangerschapsfotograaf maak ik foto’s van jouw buik, en natuurlijk fotografeer ik ook je partner en eventueel andere kids erbij. Ik zal er voor zorgen dat je je geen moment ongemakkelijk voelt tijdens de shoot maar dat je achteraf naar de foto’s kijkt van een mooie aanstaande mama.

Newborn fotoshoot

Ben je zwanger of hebben jullie een pasgeboren baby? Gefeliciteerd! Als ervaren newbornfotograaf zet ik jullie newborn met heel veel liefde, geduld en vooral veilig op de foto. Of dat nu een fotoshoot in de studio in Nieuwegein is, of lekker makkelijk bij jullie thuis, het is beide prachtig. Want op door deze foto’s kun je alle mooie  kleine details van jullie kindje voor altijd bewaren. 

Cakesmash foto’s

Bijna 1 jaar, wow dat is toch echt een mijlpaal die je moet vieren. Dat kan door zo’n toffe cakesmash fotoshoot. Voor elk kindje maak ik een persoonlijke unieke setting qua kleur die je als ouder zelf mag kiezen. Met de taart mogen ze doen wat ze willen en achteraf gaan ze in een heerlijk warm badje zodat ze schoon weer mee naar huis kunnen. De rommel ruim ik op! 

Ervaringen met Zoals Wendy het ziet fotografie lezen?

Wendy maakt super mooie foto’s en neemt er ook echt de tijd voor!

Wij zijn heel trots op hoe zij deze mooie herinnering voor onze kleine gemaakt heeft!

Zeker een toppertje!!

Daphne

Wederom super mooie foto’s gemaakt van ons gezin door Wendy. Top vrouw die top werk afleverd. Na de bevallingsfoto’s een newbornshoot nu dan de familie reportage in de duinen. We hebben ons super op ons gemakt gevoelt en het resultaat mag er weer zijn!

Carmen

Onwijs leuke newborn shoot gehad, bij ons thuis. Foto’s worden op een leuke manier gemaakt heel relaxt, hele ontspannen sfeer. Super leuke en mooie foto’s ontvangen. Als je leuke en mooie foto’s van je kind/kinderen wilt, dan raad ik Wendy zeker iedereen aan.

Marit

Ben je enthousiast
en wil je gelijk een afspraak maken?

Zoals Wendy het ziet fotografie

Wenckenbachplantsoen 63
3431 TB Nieuwegein
06 20 54 63 44
info@zoalswendyhetziet.nl
KVK: 51972913

Werkzaam in onder andere de regio’s: Nieuwegein, IJsselstein, Woerden, Utrecht, de Meern, Oudewater, Montfoort, Lopik, Soest, Gorinchem, Amersfoort, Vianen, Lexmond, Maarssen, Everdingen, Zeist, Culemborg, Maartensdijk, Linschoten, Haastrecht, Leidsche Rijn, Benschop, de Bilt, Schoonhoven, Cothen, Hagestein, Bilthoven, Breukelen, Hilversum, Harmelen, den Bosch, 's-Hertogenbosch, Houten, Gouda en eigenlijk overal waar mijn navigatie mij naar toe brengt, of waar jullie graag een reportage willen laten maken.

× WhatsApp me